במאמר זה תגלו מה באמת קורה כשמתכנסים כמה אנשים שאוהבים לאכול טוב, מוסיפים שף קרניבור אמיתי, מדליקים גריל ומתחילים לבשל.
סדנת קרניבורים בתל אביב היא לא עוד סדנת בישול היא מופע של בשרים, טעמים וסיפורים שמתחברים יחד לערב שכולו תשוקה לאוכל איכותי. בין אם אתם זוג, קבוצה או צוות עובדים, מדובר באחת החוויות הכי טעימות ומספקות שתוכלו להזמין לעצמכם או לאחרים.
מה זה בעצם סדנת קרניבורים?
סדנת קרניבורים היא חגיגה קולינרית של בשר, אש וסיפורים.
זה לא רק לבשל, זה להתרגש מהעשן שעולה מהגריל, להאזין להסברים מפי שף שמתמחה בבשר מכל הסוגים, ולטעום נתח אחר נתח תוך כדי שהלב מחייך.
זוהי חוויה רב-חושית: מהשמיעה, דרך חוש הריח, ועד הביס העסיסי שאתם בעצמכם תכינו.
כל סדנת קרניבורים מלווה בהנחיה של שף מקצועי, שאוהב בשר לא פחות מכם, אולי אפילו יותר. הוא לוקח אתכם למסע של טעמים, עם נתחי בקר, טלה ועוף, צלויים, מבושלים, מעושנים, ונמסים בפה.
כל שלב מלווה בהדרכה חיה, המשלבת בין מקצוענות לבין אווירה חברית ומשוחררת.
מה מחכה לכם בערב הקרניבורים?
החוויה נפתחת באירוח חמים, עם צחוקים, יין איכותי ושולחן שפע.
מהרגע הראשון, תבינו שמדובר בערב שבו כל פרט מחושב, וכל טעימה מפתיעה מחדש.
המשתתפים לא רק יושבים לצפות הם משתתפים אקטיביים בתהליך: שומעים את הסיפורים מאחורי כל מנה, נוגעים, חותכים, מריחים, טועמים ובעיקר לומדים איך להכין מנות בשר שלא שוכחים.
הסדנה כוללת תהליך הדרגתי של בישול והכנה, בו המשתתפים לומדים להכיר את חומרי הגלם, להבין טכניקות בישול מגוונות, וליהנות ממסע קולינרי עשיר. בסיום, ארוחה מלאה ומספקת שכל אחד היה שותף ביצירתה. זו חוויה שונה מהרגיל, שבה גם מי שלא רגיל לבשל, מרגיש ביטחון, סקרנות וסיפוק.
7 סיבות להשתתף בסדנת קרניבורים
- חוויה קולינרית מהשורה הראשונה
בשר איכותי, טכניקות בישול מדויקות, ותשוקה אמיתית לאוכל, כל אלה מתמזגים לערב בלתי נשכח. אם אתם אוהבים אוכל אמיתי, תרגישו בבית. - אווירה מושלמת לצוותים, חברים ומשפחות
אין כמו לשבת יחד סביב הגריל, עם כוס יין ביד, וליהנות מחוויה משותפת שמחברת בין אנשים. הסדנה מייצרת חיבורים טבעיים בין המשתתפים. - מופע חי ולא שגרתי
השף הוא לא רק מדריך, הוא מבדר, מספר, משתף ומלהיב את המשתתפים לכל אורך הערב. כל רגע מלווה באנרגיה סוחפת ובגילויים חדשים. - מנות מגוונות ומרגשות
לא תטעמו רק סטייק. תעברו מסע קולינרי שכולל טכניקות שונות, מטבחים מגוונים וסגנונות תיבול ייחודיים, החל מאסאדו ועד פאד קפאו תאילנדי. - מיקום נוח ונעים בלב תל אביב
הסדנה מתקיימת במתחם מאובזר ונגיש, עם חניה בשפע ותחבורה ציבורית נוחה בלי כאב ראש. - התאמה מושלמת גם לקבוצות פרטיות
אפשר להצטרף לערבים פתוחים, או להזמין סדנה סגורה לקבוצות, אידיאלי לימי גיבוש, ימי הולדת או חגיגות משפחתיות. - חוויה שלא מפסיקים לדבר עליה
זו לא עוד ארוחת ערב, זו חוויה שכולם יזכרו. מדובר באירוע שעושה רושם אמיתי, שממשיך להדהד גם הרבה אחרי שהצלחות התרוקנו.
מה בתפריט?
- קרפצ'יו בקר דקיק עם שמן זית ולימון
- אסאדו בבישול קונפי – 7 שעות של רכות מושלמת
- גריל פחמים משובח: סטייק מינוט, סופלקי, שיפוד שווארמה עוף ענק
- פיתות חמות על הגריל, סלט עגבניות חריף וטחינה לבנה
- ירקות שורש בתנור ,טורטיות תירס בעבודת יד
- סלט תירס קלוי ,ירקות על הגריל
- פאד קפאו – בשר קצוץ עם טעמים אסייתיים
- שטרודל תפוחים – לסיום מתוק ומפנק
המנות מוגשות לאורך הערב בשלבים, כאשר כל שלב כולל הסבר, תהליך הכנה והתנסות חווייתית. לא מדובר רק באכילה, אלא בלמידה והנאה משולבות.
למי זה מתאים?
- חובבי בשר בכל גיל
- קבוצות עובדים שמחפשות ערב גיבוש שונה
- זוגות שמאסו בעוד ארוחת ערב שגרתית
- משפחות שחוגגות אירוע מיוחד
- חברים שרוצים לפנק מישהו שהם אוהבים
סדנת קרניבורים לא דורשת שום ידע מוקדם, רק אהבה לאוכל, פתיחות לחוויה חדשה וחשק לבלות.
גם מי שלא דרך על גריל מימיו ימצא את עצמו נהנה, לומד ומתחבר לטעמים ולטכניקות. הערב בנוי כך שכולם משתתפים, בלי לחץ, עם חיוך גדול.
בשר, אש, יין וזיכרונות שלא שוכחים
סדנת קרניבורים היא מתנה לכם ולקרובים שלכם, ערב קולינרי סוחף עם שף בשר אמיתי, שבו אתם לא רק טועמים, אלא הופכים חלק ממופע חי של טעמים, צחוקים וסיפורים.
זו דרך מושלמת להוציא את כולם מהשגרה ולחזור הביתה עם ידע חדש, טעמים חדשים וקיבה מלאה.
אז אם אתם מחפשים רעיון מקורי, טעים ומרגש לערב צוות, יום הולדת, או פשוט פינוק לעצמכם סדנת קרניבורים היא כל מה שצריך. תביאו תיאבון אנחנו כבר נדאג לשאר.