סדנת בישול בשר בפרדי מרכז קולינרי בתל אביב
הצטרפו לסדנה חוויתית ומעשית שתיקח אתכם למסע טעמים בעולם הבשר! במהלך הסדנה תלמדו כיצד להכין בשרים שיטות בישול שונות, כולל גריל, צלייה, טיגון וצריבה, ותגלו את סודות השפים המקצועיים לשיפור טעם, מרקם ומראה הבשר.
לסדנה מוזמנים חובבי בישול, אנשים שמעוניינים לשדרג את כישורי הבישול בבית, ומי שאוהב אוכל טוב וטעים. במהלך הסדנה תיהנו ממנות בשר מדהימות שיוצאות ישר מהגריל התנור או המחבת, ותצאו עם כלים וטיפים שיכלו לכם להמשיך לבשל בצורה מקצועית בבית,
ובסיום הסדנה נהנים משטרודל תפוחים מטריף.
לחברות – אפשרות להזמנת הסדנה כערב חברה, לצוותים או חברות מ 10 עד 90 משתתפים. סדנה חוויתית עם מופע שף המסביר ומכין את הבשרים מול האורחים, בשילוב סדנה שבה מכינים יחד ארוחה, בליווי אלכוהול.
הסדנה כוללת
שיעור מעשי קבוצתי של כ-3 שעות
הסברים והנחייה ע”י מנחה הסדנה. הסדנה היא פעילה.אתם מבשלים!
ארוחה ממיטב המאכלים שהכנתם.
יין ,מים ולימונדה ,מכונת קפה ,פינת קפה.
נשנושים לפתיחה.
שימו לב:
- הסדנה מיועדת לגילאי 16 ומעלה לא נדרש ידע קודם. *בסדנאות מוגש אלכוהול, השתיה מותרת מגיל 18 ומעלה*
- הסדנה מיועדת לקהל הרחב בלבד.
- תרצו להגיע כקבוצה? (מעל 5 משתתפים) דברו איתנו לפני ,שנוכל להתארגן בצורה הטובה ביותר.
מה עליכם להביא:
נעליים סגורות ללא עקב גבוה
יש להימנע מנעליים עם אצבעות חשופות.